Receptje megegyezik a fürdetett kenyeremével. Most nem vizeztem be a tésztát, csak lekeféltem a lisztet róla.
Egyszerű kis házipék vagyok, hobbim a kenyérsütés. Szeretek új dolgokat kipróbálni, így a fedett, edényben sütöttől kezdve a sütőkövön, és újabban sütőacélon sütöttig készült már kenyerem. E.Margit oldalán tanultam meg a kenyérsütés alapjait, Ő és a csapat segítségével indultam neki első sütőben sült kenyeremnek. Azóta hosszú utat jártam be, egész másképp készülnek már a kenyereim. A kezdetek régi oldalamon: http://hazikenyer.gportal.hu/
2015. április 19., vasárnap
Alsó-felsőn sült kenyér
Tegnapi kenyerem ma felvágva. Ebben nincs se aludttej, se burg.pehely. Pizza fokozat helyett pedig alsó-felsővel sütöttem, mivel világosabb héjat szerettem volna.
Receptje megegyezik a fürdetett kenyeremével. Most nem vizeztem be a tésztát, csak lekeféltem a lisztet róla.
Receptje megegyezik a fürdetett kenyeremével. Most nem vizeztem be a tésztát, csak lekeféltem a lisztet róla.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése